Menu
Zavřít

29.4.2024 Jarní servis? V autorizovaných servisech Volkswagen bez starostí!

Stačí si sjednat volný termín a v autorizovaném servisu Volkswagen připraví vůz kompletně na jarní a letní provoz. Komplexní služby sahají od důkladné jarní servisní prohlídky přes Volkswagen Pneuservis až po Originální příslušenství Volkswagen. Volkswagen MyCard, Volkswagen Servisní balíčky a předplacené Servisní prohlídky nabízejí cestu k ještě výhodnějšímu servisu a údržbě zánovních i starších vozů.

Praha - Značka Volkswagen osobní vozy odstartovala ve své autorizované servisní síti tradiční akční nabídky, díky nimž si majitele zánovních i starších osobních automobilů s logem VW nemusejí dělat s přípravou svého plechového miláčka na jarní a letní provoz žádné starosti. Jarní servisní prohlídka vynese na ostré světlo jarního slunce všechny zjevné i skryté nedostatky v technickém stavu vozidla, zatímco Volkswagen Pneuservis zajistí přezutí na kvalitní letní pneumatiky se zárukou. Široké portfolio výhodných servisních služeb završuje předplacený servis pro mladé i starší vozy spolu se zákaznickou kartou Volkswagen MyCard a e-shopem Volkswagen. 

Kompletní příprava vozu Volkswagen na jaro a léto může proběhnout zcela bez starostí

"Značka Volkswagen je již desítky let ztělesněním spolehlivé, bezpečné a komfortní mobility pro desítky milionů řidičů na celém světě a k tomu zásadním způsobem přispívají i profesionální poprodejní služby v její síti autorizovaných servisů," říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika. "Skvělým příkladem je právě aktuální téma kompletní přípravy vozu na jarní a letní provoz, s níž si majitelé zánovních i starších osobních vozů Volkswagen nemusejí dělat vůbec žádné starosti, pokud ji svěří do rukou profesionálů v autorizovaných servisech Volkswagen. Stačí si jen dohodnout volný termín na Jarní servisní prohlídku a pneuservis."

Pověstnou spolehlivost a bezpečnost mají osobní automobily Volkswagen ve své DNA, moderní technologie v automobilu však vyžadují také pravidelnou servisní péči, která minimalizuje pravděpodobnost vzniku problémů na silnicích. Majitelům osobních automobilů Volkswagen proto stojí po boku hustá síť autorizovaných servisů, jejichž aktuální nabídka je postavena na výhodné Jarní servisní prohlídce, na kterou navazují další sezonní servisní služby se společným cílem - připravit vůz po náročném provozu v zimním období na specifické výzvy jarních a letních povětrnostních podmínek.

S Jarní servisní prohlídkou získá majitel jistotu perfektního technického stavu svého vozu a bezvadné funkčnosti všech zásadních komponentů a systémů. Servisní technici pečlivě zkontrolují především brzdovou soustavu, výfukový systém, kola a pneumatiky. Jejich pozornosti neuniknou ani stěrače a ostřikovače nebo funkčnost osvětlení vozu včetně jeho správného nastavení. V rámci Jarní servisní prohlídky bude ověřen rovněž stav akumulátoru, rozvodového řemene, provozních kapalin a systémů topení, ventilace nebo klimatizace, ale také chladící soustavy.

Případné zjištěné technické závady a nedostatky lze na místě okamžitě odstranit s použitím Originálních dílů Volkswagen®. Pro držitele karty Volkswagen MyCard se přitom nabízí možnost využít různé slevy a výhody pro věrné majitele vozů Volkswagen z řad fyzických osob. Volkswagen MyCard je k dispozici v bezplatné verzi Service nebo v rozšířené placené verzi Service+. V prvním případě vzniká nárok na 15% slevu z ceny Originálních dílů Volkswagen® a slevu 1500 Kč na přípravu vozu a zajištění STK. Dalším benefitem jsou individuální nabídky servisních partnerů a výhody u externích partnerů, aktuálně například exkluzivní slevy na vybraná pojištění u pojišťovny Generali Česká pojišťovna. U karty Volkswagen MyCard Service+ se platí 1990 Kč ročně a v tomto poplatku je navíc zahrnuta sezonní výměna kol včetně volných pneumatik a vyvážení (2x ročně), výměna brzdové kapaliny nebo sady předních stíracích lišt (1x ročně) a 10% sleva na Originální příslušenství Volkswagen® včetně kompletních kol.

Sázka na profesionální Volkswagen Pneuservis při přezouvání ze zimních pneumatik na letní se vyplatí po všech stránkách díky atraktivním akčním nabídkám a odbornému poradenství. V autorizovaném servisu Volkswagen zimní pneumatiky a kola po demontáži z vozu důkladně zkontrolují, vyčistí a za optimálních podmínek uskladní do příští sezony. Při pořízení nových pneumatik získá zákazník kromě Volkswagen PneuGarance také jistotu, že pro svůj model vozu obdržel správné a vhodné pneumatiky od renomovaného výrobce. Tříletá PneuGarance se vztahuje na neopravitelná poškození vzniklá při běžném provozu včetně najetí na obrubník. Záruční plnění může dosáhnout až 70 % z ceny pneumatiky, na níž je garance uplatňována. Za pozornost stojí také pneumatiky s technologií AirStop®, která zabrání poklesu tlaku při mechanickém poškození pneumatiky.

Výhodná sezonní nabídka servisních služeb pro majitele osobních automobilů Volkswagen zahrnuje rovněž předplatné servisu a údržby za atraktivních podmínek. Mezi výhody předplaceného servisu patří transparentnost servisních nákladů a ochrana výdajů na servis před inflací. Pro majitele nových vozů Volkswagen jsou určeny Volkswagen Servisní balíčky, které kryjí náklady na servisní úkony i materiál po dobu až 5 let nebo zvolený počet ujetých kilometrů. V rámci jarní servisní akce jsou nyní Volkswagen Servisní balíčky nabízeny se slevou 10 000 Kč. Z možnosti ušetřit na pravidelném servisu a údržbě nejsou vyloučeni ani majitelé starších vozů Volkswagen. Ti se mohou rozhodnout pro předplacené Servisní prohlídky, které kryjí náklady na servisní úkony předepsané výrobcem, jakými jsou výměny oleje, filtrů, brzdové kapaliny a podobně. Součástí předplatného nejsou motorové rozvody. Při nákupu dvou servisních prohlídek na následujících 48 měsíců čeká na zákazníky sleva 25 %.

U autorizovaných prodejců Volkswagen, ale také přímo z pohodlí domova - na e-shopu Volkswagen - lze zakoupit kvalitní produkty pro letní cestování i každodenní provoz z kolekce Volkswagen Lifestyle a Originálního příslušenství Volkswagen®. V aktuálních akčních nabídkách a výprodejích figurují například vybrané dětské sedačky i-SIZE Kidfix a Trifix, příčné střešní nosiče, pěnové vložky do zavazadlového prostoru, čističe displeje, ochranné obaly na kola a pneumatiky, nosiče jízdních kol na tažné zařízení nebo zvýhodněné balíčky Originálního příslušenství Volkswagen® pro jednotlivé modely.

Informace o značce Volkswagen:

Značka Volkswagen osobní vozy působí na více než 150 trzích po celém světě a vyrábí vozidla ve více než 30 závodech ve 13 zemích.  V roce 2021 vyrobil Volkswagen 4,9 milionu vozidel, mezi něž patří bestsellery, jako jsou Polo, T-Roc, Golf, Tiguan nebo Passat, ale také úspěšné modely elektromobilů ID.3 a ID.4. V uplynulém roce předala společnost zákazníkům na celém světě více než 260 000 elektromobilů, což je dosud nejvyšší počet. V současnosti pracuje pro značku Volkswagen 184 000 lidí na celém světě. K tomu je nutné připočítat více než 10 000 prodejců a servisních partnerů s 86 000 zaměstnanci. Volkswagen svou strategií ACCELERATE důsledně urychluje transformaci na softwarově orientovaného poskytovatele mobility.

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen