Menu
Zavřít

21.4.2023 Volkswagen Service: Jaro je tady a s ním i výhody

Sezonní servisní prohlídka připraví vůz na letní sezonu za 299 Kč. Volkswagen pneuservis all in: výběr, přezutí, vyvážení, uskladnění, likvidace. MyCard zlevní pravidelné úkony nebo nákup Originálního příslušenství. Servisní balíčky Volkswagen s aktuálním zvýhodněním 10 000 – 20 000 Kč.

Praha - První jarní dny lákají na silnice. Ta pravá motoristická sezona totiž začíná právě nyní. Pro majitele vozů Volkswagen je to ideální podnět k prověrce vozu po zimě, výměně pneumatik za letní a také nákupu nového příslušenství. Aktuálně vše výhodněji v rámci sezonní nabídky Volkswagen Service nebo při zapojení slev s kartou MyCard.

Volkswagen Service nabízí benefity i v případě příslušenství

Zima se zdá být definitivně pryč, oslavy jara můžou začít a vy je můžete spojit s jarním servisem svého vozu Volkswagen. "Letošní zima byla leckde mírnější, i přesto si ale váš Volkswagen zaslouží jarní očistnou kúru spojenou minimálně se servisní prohlídkou, přezutím pneumatik a také nákupem letního příslušenství. Na všechny tyto otázky máme odpověď v rámci sezonní akční nabídky Volkswagen Service," říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika.

Základem jsou pneumatiky

Koloritem přípravy na novou sezonu je výměna pneumatik za letní. Přestože se s ní nepojí takový stres, jako při přechodu na zimní pláště, vyplatí se pneuservisu věnovat pozornost. Volkswagen Pneuservis poskytuje komplexní péči: od výběru pneumatik renomovaných značek pro běžné, sportovní i SUV vozy, přes montáž, vyvážení až po likvidaci stávajících pneumatik. V rámci servisní nabídky platí také akce Volkswagen PneuGarance: při zakoupení alespoň jedné nové pneumatiky nebo kompletního kola v autorizovaném servisu Volkswagen okamžitě získáváte garanci 3 roky na poškození pneumatiky a výrobní vady.

MyCard šetří peníze

Stejně tak přijde vhod zákaznická karta: Volkswagen MyCard. Ať už základní, nebo placená. Již v rámci základní MyCard totiž dostáváte 15% slevu na Originální díly Volkswagen® (při minimálním odběru za 6 050 Kč na zakázku) nebo přípravu a zajištění STK. Placená MyCard Service+ za 1 990 Kč ročně přidává výměnu kompletních kol včetně vyvážení (2x ročně), výměnu brzdové kapaliny/sady stíracích lišt (1x ročně), či 10% slevu na Originální příslušenství Volkswagen (vč. kompletních kol). Platí to také při využití nákupu přes E-shop Volkswagen s bezplatným vrácením nepoužitého zboží do 14 dnů, online platbami…

Servisní balíčky se zvýhodněním 10 000 Kč pro osobní a až 20 000 Kč pro užitkové vozy Volkswagen

V dnešní turbulentní době je jistota velmi vzácná, s nabídkou akčních Servisních balíčků jak pro osobní vozy Volkswagen, tak pro značku Volkswagen Užitkové vozy ji však máte minimálně pokud jde o servisní náklady na dalších 5 let. Po celou tuto dobu značka Volkswagen i Volkswagen Užitkové vozy garantuje fixní ceny servisu bez ohledu na pohyby cen: když si servis předplatíte, nemusíte již dál nic řešit, a navíc zvyšujete hodnotu automobilu při dalším prodeji. Servisní balíček je totiž přenosný. Nyní se slevou 10 000 Kč pro osobní vozy Volkswagen, 15 000 Kč pro Volkswagen Užitkové vozy a dokonce 20 000 Kč ke každému vozu Volkswagen Crafter - platí pro automobily nové či zánovní, které doposud neabsolvovaly první předepsanou servisní prohlídku (tedy třeba i 1,5roční vozy s nájezdem do 30 000 km).

Elektromobilitě naproti s mobilním wallboxem MOON

S rostoucím počtem elektromobilů stoupá i potřeba jejich bezproblémového nabíjení. To nemusí být vždy a všude pravidlem, tudíž se vyplatí být i na tyto alternativy připraveni. S dobíjecí sadou MOON POWER2go v praktickém balení skladného kufříku máte k dispozici čtyři nejběžnější domácí i průmyslové zástrčky od 230 V, tedy 2,3 kW až po 22 kW - můžete dobíjet jak doma, tak na chatě nebo v práci, zkrátka všude, kde je připojení na elektřinu.

Informace o značce Volkswagen:

Značka Volkswagen osobní vozy působí na více než 150 trzích po celém světě a vyrábí vozidla ve více než 30 závodech ve 13 zemích.  V roce 2021 vyrobil Volkswagen 4,9 milionu vozidel, mezi něž patří bestsellery, jako jsou Polo, T-Roc, Golf, Tiguan nebo Passat, ale také úspěšné modely elektromobilů ID.3 a ID.4. V uplynulém roce předala společnost zákazníkům na celém světě více než 260 000 elektromobilů, což je dosud nejvyšší počet. V současnosti pracuje pro značku Volkswagen 184 000 lidí na celém světě. K tomu je nutné připočítat více než 10 000 prodejců a servisních partnerů s 86 000 zaměstnanci. Volkswagen svou strategií ACCELERATE důsledně urychluje transformaci na softwarově orientovaného poskytovatele mobility.

Informace o značce Volkswagen Užitkové vozy:

"We transport success, freedom and future." Značka Volkswagen Užitkové vozy jako vedoucí výrobce lehkých užitkových vozů zásadním a trvale udržitelným způsobem utváří přepravu zboží i osob a poskytování služeb. Naše vozidla přepravují stavební dělníky, rodiny a dobrodruhy, pečivo, balíky nebo surfovací prkna. Každý den pomáhají bezpočtu lidí na celém světě odvádět dobrou práci, slouží jako mobilní servisní dílny a dopravují lékaře záchranné služby a policisty na místo nasazení. Celkem 24 000 zaměstnanců vyrábí v závodech Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) a Pacheco (ARG) modelové řady Transporter, Caddy, Crafter a Amarok a od roku 2022 k nim přibude ID. BUZZ - výhradně elektricky poháněná verze naší ikony, modelu Bulli. Volkswagen Užitkové vozy je navíc v koncernu Volkswagen vůdčí značkou pro autonomní jízdu a poskytování mobility a přepravy jako služby (MaaS - Mobility as a Service; TaaS - Transport as a Service) - tedy oblasti, v nichž utváříme mobilitu budoucnosti. Tak udržujeme v pohybu celou společnost a plníme její požadavky na čistou, inteligentní a trvale udržitelnou mobilitu. Volkswagen Užitkové vozy tím naplňuje motto své značky: Přepravujeme úspěch, svobodu a budoucnost.

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen