Menu
Zavřít

11.6.2021 Volkswagen zajišťuje na turnaji UEFA EURO 2020™ mobilitu pro fotbalové fanoušky

Přibližně 9000 dobrovolníků s označením „Volkswagen Mobility Maker“ bude v jedenácti pořadatelských městech mistrovství Evropy ve fotbale pomáhat fanouškům s mobilitou. V Mnichově a Kodani se mohou návštěvníci nechat bezplatně přepravovat městem v modelech ID. v rámci služby „Volkswagen Free Chauffeur“. Tričko „EURO Mobility Shirt“ je klíčem k dalším nabídkám mobility v Římě, Londýně, Kodani a Mnichově. Klaus Zellmer, člen představenstva společnosti Volkswagen, odpovědný za prodej: „Chceme fanoušky nadchnout pro trvale udržitelnou mobilitu.“

Praha - V pátek, s ročním zpožděním, konečně začíná mistrovství Evropy ve fotbale, UEFA EURO 2020™. Fanoušci se mohou těšit na oslavu fotbalu v jedenácti městech a zemích. A Volkswagen je v centru sportovního dění jako oficiální partner turnaje pro mobilitu. Značka pomáhá fanouškům řadou inovativních nabídek, aby si mohli bez komplikací užívat pobyt v místech konání fotbalových zápasů, například v německém Mnichově, a to navzdory aktuálně platným restrikcím v souvislosti s koronavirovou pandemií. Kampaň pro zajištění mobility se zaměřuje na bezplatnou přepravu s nulovými emisemi pomocí flotily elektromobilů ID.

"Chceme, aby se fanoušci mohli díky našim nabídkám mobility zcela soustředit na to podstatné - radost ze sportu," říká Klaus Zellmer, člen představenstva společnosti Volkswagen, odpovědný za prodej, marketing a poprodejní služby. "Současně bychom také chtěli fotbalové fanoušky nadchnout pro trvale udržitelnou mobilitu." Volkswagen proto sestavil pro mistrovství Evropy speciální tým: dobrovolníky "Volkswagen Mobility Maker", přepravní službu "Volkswagen Free Chauffeur" a tričko "EURO Mobility Shirt" jako klíč k mobilitě.

Návštěvníci Mnichova a Kodaně mohou během mistrovství Evropy bezplatně využívat službu "Volkswagen Free Chauffeur"

Vždy na správné cestě díky dobrovolníkům "Volkswagen Mobility Makers"

Něco takového jste už určitě zažili. V cizím městě vystoupíte na letišti nebo nádraží a nevíte, zda se máte dát vpravo, nebo vlevo. Fanoušci na mistrovství Evropy se však budou ihned cítit jako doma, protože budou mít po ruce dobrovolníky "Volkswagen Mobility Makers". Dobrovolníci z místních organizačních výborů budou po celou dobu konání turnaje vystupovat jako místní znalci a návštěvníkům budou poskytovat cenné rady a informace.

V zápasových dnech bude na frekventovaných místech, jakými jsou nádraží, letiště a stadiony, přítomno přibližně 9000 dobrovolníků, aby fanouškům pomohli především s dotazy ohledně mobility. Na základě místních znalostí ukážou fanouškům nejlepší cestu do hotelu nebo na stadion a poradí jim i nejlepší dopravní prostředky, s nimiž se dostanou do svého cíle.

Šaty dělají člověka - a zajistí vám mobilitu

Mistrovství Evropy ve fotbale stanovuje nová měřítka v oblasti mobility v neposlední řadě také tričkem. Na stadionech (Londýn a Mnichov) a v zónách pro fanoušky (Kodaň a Řím) obdrží fanoušci, kteří se zaregistrují u stánku značky Volkswagen, bezplatně tričko "EURO Mobility Shirt" ve své velikosti. Toto tričko bude pro návštěvníky klíčem k mobilitě v příslušném areálu.

Na tričkách je kód QR. Po jeho naskenování se fanouškům na mobilním telefonu otevře domovská stránka značky Volkswagen, na níž naleznou širokou škálu nabídek pro mobilitu. Mezi ně patří služba "Volkswagen Free Chauffeur" a také - s podporou externích partnerů - nabídky elektroskútrů, jízdních kol a rikš. Fanoušci s tričkem "EURO Mobility Shirt" mohou tyto dopravní prostředky využívat za zvýhodněné sazby.

Volkswagen podporuje všechny oblasti fotbalu

Volkswagen se jako oficiální partner pro mobilitu účastní všech turnajů UEFA pro národní týmy od roku 2018, což platí i pro EURO 2020 posunuté kvůli koronavirové pandemii na letošní léto. Volkswagen podporuje osm týmů - Dánsko, Německo, Finsko, Francii, Rakousko, Rusko, Nizozemí a Švýcarsko - které se kvalifikovaly na mistrovství Evropy ve fotbale, EURO 2020, které se koná od 11. června do 11. července. 

1 ID.3: Spotřeba elektrické energie v kWh/100 km (EU): 15,4 - 14,5 (kombinovaná); emise CO2 v g/km: 0; třída hospodárnosti: A+

2 ID.4: Spotřeba elektrické energie v kWh/100 km (EU): 16,9 - 15,5 (kombinovaná); emise CO2 v g/km: 0; třída hospodárnosti: A+

3 ID.4 GTX: Spotřeba elektrické energie v kWh/100 km (EU): 16,3 (kombinovaná); emise CO2 v g/km: 0; třída hospodárnosti: A+

4 ID.4 1st Max: Spotřeba elektrické energie v kWh/100 km (EU): 16,2 (kombinovaná); emise CO2 v g/km: 0; třída hospodárnosti: A+

Informace o značce Volkswagen:

Značka Volkswagen osobní vozy působí na více než 150 trzích po celém světě a vyrábí vozidla ve více než 50 závodech ve 14 zemích.  V roce 2019 vyrobil Volkswagen 6,28 milionu vozidel, mezi něž patří bestsellery, jako jsou Golf, Tiguan, Jetta nebo Passat. V současnosti pracuje pro značku Volkswagen 195 878 lidí na celém světě. K tomu je nutné připočítat více než 10 000 prodejců s 86 000 zaměstnanci. Volkswagen důsledně urychluje vývoj konstrukce automobilu. Elektrická mobilita, chytrá mobilita a digitální transformace značky jsou strategickými klíčovými tématy budoucnosti.

 

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen