Menu
Zavřít

7.10.2020 Zimní servis Volkswagen: Ahoj zimo. Těšíme se!

Kampaň Volkswagen Service Zima 2020 poběží do konce prosince. Servisní prohlídka vozu od 299 Kč plus slevový poukaz na Volkswagen Pneuservis. Originální příslušenství pro vozy Volkswagen, lifestylové doplňky pro fanoušky značky.

S podzimem přichází pro motoristy nejvyšší čas, aby se začali věnovat přípravě svého automobilu na náročný provoz v plískanicích i na sněhu a ledu. Volkswagen Service proto připravil pro majitele vozidel značek Volkswagen osobní vozy a Volkswagen Užitkové vozy sezonní servisní akci, která zahrnuje širokou nabídku zimních pneumatik s bezplatnou PneuGarancí, výhodné servisní úkony s Originálními díly Volkswagen, pestré portfolio Originálního příslušenství Volkswagen a zimní servisní prohlídku vozu. Atraktivní akce servisních služeb platí do konce letošního roku.

Volkswagen Service Zima 2020 přináší kompletní nabídku servisních služeb za výhodných podmínek

"Majitelé osobních i užitkových vozů Volkswagen, kteří využijí zimní servisní kampaně v našich autorizovaných servisech, se mohou těšit na zimu. Budou na ni totiž po všech stránkách dokonale připraveni a ještě při tom ušetří," říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika. "Zvláštní důraz přitom klademe na to nejdůležitější - kvalitní zimní pneumatiky, bezvadný technický stav a speciální zimní příslušenství vyrobené na míru pro příslušný model a výrobcem testované v nejtěžších podmínkách. Řidiči zánovních i starších vozů Volkswagen si tak mohou být jisti, že bez problémů projedou všemi zimními nástrahami."

Volkswagen Service doporučuje zahájit výměnu letních pneumatik za zimní návštěvou sekce Pneuservis na webových stránkách značky Volkswagen osobní vozy, resp. Volkswagen Užitkové vozy. V ní naleznou aplikaci pro generování poukaz na slevu 500 Kč, kterou mohou uplatnit při zakoupení čtyř nových pneumatik nebo sady kompletních kol., Sleva se tak může promítnout např. i do výměny letních pneumatik za zimní nebo při využití služby uskladnění sady kol přes zimu. Slevové poukazy jsou samozřejmě k dispozici také přímo u prodejních a servisních.

Specialisté Volkswagen Pneuservisu ochotně poradí s výběrem nových zimních pneumatik, který není radno podceňovat. K dispozici je široký sortiment kvalitních plášťů od renomovaných značek, které zajistí bezpečný kontakt s vozovkou i na povrchu s nízkou adhezí. Na každou novou pneumatiku zakoupenou v autorizovaném servisu Volkswagen navíc platí bezplatná tříletá záruka PneuGarance. Řidičům se může vyplatit i sázka na pneumatiky s technologií AirStop, která okamžitě utěsní poškozenou pneumatiku a umožní bezpečné pokračování v jízdě. Odpadá tím nepříjemná výměna kola na krajnici ve spojení s časovými ztrátami a ohrožením bezpečnosti.

S výměnou "obutí" je vhodné spojit důkladnou kontrolu technického stavu. Zimní servisní prohlídka Volkswagen od 299 Kč odhalí i skryté závady, které by mohly způsobit při zimním cestování nepříjemnosti. Zkušení technici při prohlídce pečlivě zkontrolují a posoudí technický stav vozu od brzdové soustavy a výfukový systém přes chladicí soustavu, klimatizaci, stěrače a ostřikovače až po provozní kapaliny, stav akumulátoru, a nastavení světlometů.

Autorizovaný servis Volkswagen zajistí také profesionální odstranění zjištěných nedostatků. Zákazník má přitom jistotu, že při opravě budou použity pouze Originální, Economy nebo Výměnné díly Volkswagen. Majitelé starších vozů mohou mít opravu ještě výhodnější díky slevovým poukazům Plus plán, které mohou uplatnit při úhradě servisních úkonů i při nákupu Originálních dílů a příslušenství Volkswagen pro osobní i užitkové vozy. Blíží-li se termín STK, není nic snadnějšího, než využít bezkonkurenční službu STK Service a veškeré starosti přenechat odborníkům.

V rámci kampaně Volkswagen Service Zima 2020 jsou nabízeny akumulátory s cenovým zvýhodněním až 12 %. Například originální akumulátor Volkswagen pro modely Arteon, Tiguan, Beetle, Golf, Golf Variant, Caddy a Crafter od roku výroby 2012 stojí 6561 Kč (70 Ah/420 A), zatímco originální akumulátor Volkswagen pro modely Arteon, Jetta, Tiguan, Beetle, Golf a Golf GTI se systémem start-stop od roku výroby 2015 vyjde na 5150 Kč (59 Ah/320 A). Ušetřit lze i díky programu Kompletní ceny. Výměna akumulátoru u modelu Tiguan 2.0 TDI 103 kW z roku 2013 tak vyjde na 4850 Kč.

Ke spokojenému a bezpečnému cestování v zimních podmínkách může významně přispět Originální příslušenství Volkswagen. Pro nový Golf 8 je například připraven balíček originálního příslušenství se zvýhodněním 35 %. Za 24 080 Kč místo 37 040 Kč lze pořídit sadu 16" kol se zimními pneumatikami, plastovou vanu do zavazadlového prostoru, sadu pryžových rohoží, ochrannou fólii na zadní nárazník a dynamické středové kryty kol.

Fanoušci zimních sportů ocení střešní box Comfort na lyže a zavazadla, který je k dispozici s objemem 340 litrů za 14 480 Kč nebo 460 litrů za 15 250 Kč. Pevným základem pro přepravu libovolného nákladu na střeše jsou originální střešní nosiče a příčníky dodávané pro všechny modely. Pro vozy Passat Variant stojí 5160 Kč. Před znečištěním a vlhkostí ochrání interiér tvarově a rozměrově dokonale padnoucí plastové vany do zavazadlového prostoru a sady pryžových rohoží v prémiovém designu. Pryžové rohože Premium pro model Caddy 4 lze pořídit za 2170 Kč.

Originální příslušenství může také umocnit atraktivní vzhled vozů Volkswagen. U dynamických středových krytů kol zůstává logo VW ve vodorovné poloze i za jízdy. K dispozici jsou verze s novým i starým logem. Sada 4 kusů stojí 3050 Kč, resp. 2990 Kč. Nejen efektní, ale i praktické je osvětlení vstupního prostoru LED při otevření dveří. Systém s promítáním loga VW přijde na 2660 Kč (staré logo), resp. 2790 Kč (nové logo).

Originální příslušenství Volkswagen je zásadně vyvíjeno souběžně s vozidlem, důkladně testováno a vyráběno z kvalitních materiálů. Tím je zaručena nejvyšší možná úroveň bezpečnosti, komfortu, odolnosti a praktické využitelnosti. 

Zimní cestování za volantem vozů značek Volkswagen a Volkswagen Užitkové vozy, ale i každodenní život zpříjemní také stylové doplňky z nové kolekce Volkswagen Lifestyle. Osmičkou, odkazující na osmou generaci legendárního Golfu, je zdobena například sportovní cestovní taška, klasická kšiltovka nebo sportovní vak, který lze nosit jako batoh. V zimě zahřeje modrá pletená čepice z bavlny a akrylu. Fanoušky Golfu potěší i bílé bavlněné triko nabízené nyní s 30 % bonusem.

Výhody konektivity mohou využívat i majitelé starších vozů Volkswagen. Po připojení zařízení DataPlug k diagnostickému systému vozidla a nainstalování aplikace We Connect Go na chytrý telefon bude mít řidič nepřetržitě přehled o všech základních provozních údajích, může analyzovat svůj styl jízdy, vést si knihu jízd, vyhodnocovat statistiky o doplňování paliva a provozních nákladech, objednávat svůj vůz do servisu nebo si vyhledat polohu zaparkovaného vozu. 

Servisní kampaň Volkswagen Service Zima 2020 pro majitele osobních a užitkových vozů Volkswagen probíhá do 31. prosince 2020 u participujících autorizovaných servisních partnerů Volkswagen.

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen