Menu
Zavřít

22.6.2020 Zvýhodněná nabídka příslušenství „Vylaďte si svůj Golf 8. generace“

Majitelé nového Golfu si nyní mohou pořídit paket praktického příslušenství se zvýhodněním 35 procent. Paket zahrnuje sadu hliníkových kol se zimními pneumatikami a řadu ochranných prvků. Zvýhodněný balíček příslušenství je k dispozici do vyprodání zásob

Volkswagen vychází vstříc majitelům osmé generace Golfu a do vyprodání zásob nabízí zvýhodněný paket praktického příslušenství pro zimní provoz a ochranu vozu před znečištěním a poškozením. Balíček Originálního příslušenství Volkswagen® zahrnuje nejčastěji požadované ochranné prvky a sadu hliníkových kol se zimními pneumatikami. Majitelé vozů Golf 8 si tak mohou v rámci akční nabídky "Vylaďte si svůj Golf 8. generace" vylepšit svůj vůz s 35% cenovým zvýhodněním.

Praktické Originální příslušenství Volkswagen® pro nový Golf lze nyní pořídit o 35 % výhodněji

"Volkswagen Golf je nadčasovým automobilem, který překračuje hranice segmentů i díky mimořádně širokým možnostem individualizace," říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika. "Kromě prvků výbavy na přání, které se dodávají přímo z výroby na základě individuální objednávky zákazníka, je u našich autorizovaných partnerů Volkswagen k dispozici rozmanitý sortiment Originálního příslušenství Volkswagen®. Jakékoli příslušenství si mohou majitelé modelu Golf 8 pořídit kdykoli během celé životnosti jejich vozu. V současnosti přitom mohou využít nabídku zvýhodněného balíčku nejčastěji požadovaného příslušenství pro zimní provoz a ochranu interiéru a zavazadlového prostoru, a ušetřit tak 35 %."

Zákazníci autorizovaných prodejců a servisů Volkswagen si mohou vyladit svůj Golf 8. generace akčním paketem Originálního příslušenství Volkswagen®, který obsahuje nejdůležitější prvky výbavy pro zimní provoz a ochranu interiéru. Hlavní součástí paketu je sada 16" kol Gavia z lehké slitiny se zimními pneumatikami Bridgestone Blizzak rozměru 205/55 R 16 91H. Kvalitní zimní pneumatiky renomovaného výrobce poskytují vynikající úroveň provozních vlastností nejen na sněhu, ale i na mokru, čímž významně přispívají k aktivní bezpečnosti v nejchladnějším ročním období. Kola jsou navíc vybavena dynamickými kryty středů (2 983 Kč), u nichž logo VW zůstává ve vodorovné poloze i při otáčení kola. Tím vzniká za jízdy pozoruhodný vizuální efekt, který umocňuje sofistikovanost nového Golfu.

Díky sadě čtyř odolných pryžových rohoží bude nový Golf ve svém interiéru vypadat jako nový i po mnoha tisících ujetých kilometrů. Praktické rohože za 1 953 Kč ochrání koberce v interiéru před znečištěním a vlhkostí po celý rok, stejně jako plastová vana do zavazadlového prostoru ve variantě pro modely s variabilní výškou podlahy v ceně 1 444 Kč. Rohože i vana jsou vyrobeny přesně na míru rozměrům nového Golfu z velmi kvalitních materiálů a svým designem dokonale ladí s vnitřním prostorem.

Třešničkou na dortu, která rovněž přispěje k zachování vysoké zůstatkové hodnoty vozu i po mnohaletém provozu, je transparentní ochranná fólie pro práh zavazadlového prostoru za 1 723 korun. Odolná fólie chrání před poškrábáním a jiným poškozením především lak horní části nárazníku v oblasti vstupního otvoru, jež při nakládání a vykládání často přichází do kontaktu s přepravovanými zavazadly a materiálem.

Celková běžná cena příslušenství, zařazeného do paketu, je 37 037 Kč. Zákazník však díky zvýhodnění 35 % zaplatí jen 24 074 Kč, tedy o 12 963 Kč méně. Akční nabídka "Vylaďte si svůj Golf 8. generace" platí do vyprodání zásob.

Jejda!
Zdá se, že váš prohlížeč není aktuální. Možná náš web nefunguje optimálně. Většina prohlížečů (ale ne MS Internet Explorer 11 a starší) stále funguje dobře.

Doporučujeme aktualizovat webový prohlížeč!
Nejnovější verze může zajistit dobrý zážitek kdekoli na internetu.

Děkuji za vaši návštěvu a bavte se,
Váš tým Volkswagen