Rozumím

Mimořádná služba pro novináře: „Volkswagen live“ vysílá poprvé z IAA 2019

09.09.2019

Volkswagen bude poprvé zajišťovat živé zpravodajství a televizní přenosy z autosalonu. Oddělení komunikace bude u příležitosti zahájení mezinárodního autosalonu IAA (Internationale Automobil-Ausstellung) vysílat v předvečer autosalonu a během obou tiskových dnů (10. a 11. září) z výstavní expozice v hale 3 výstaviště ve Frankfurtu nad Mohanem. Zástupci médií obdrží navíc na příslušném místě pro novináře textové, fotografické a filmové podklady včetně kontaktů na partnery pro rozhovory. Novináři mohou kromě toho používat pracovní stanice ve vyhrazeném prostoru.

Kdo nemůže být na výstavišti osobně přítomen, o nic nepřijde. Všechny prezentace, týkající se například nového designu značky s novým logem Volkswagen nebo světové premiéry modelu ID.31, budou přenášeny živě na internetu. Z televizního studia se bude webcastem "Volkswagen live" vysílat koncernový večer Group Night (pondělí 9. září), tisková konference značky Volkswagen (úterý 10. září) a exkluzivní rozhovory s členy představenstva a dalšími odborníky. Celkem je plánováno vysílání s pěti živými vstupy. Kromě toho se bude z IAA vysílat rozsáhlý doplňující materiál k důležitým tématům značky Volkswagen - například zajímavé informace o elektromobilitě, modelu ID.3 nebo rodině ID.

"Volkswagen live" - veškeré vysílání i ke stažení

Mimořádnou službou pro novináře bude možnost stahování záběrů z kamer na dvou různých místech. Každé médium tak může použít optimální obraz. Vysílání bude připraveno ke stažení na webových stránkách, které byly spuštěny speciálně u příležitosti IAA, a to na adrese:

Němčina: https://volkswagen-newsroom.gomexlive.com/?lang=de
Angličtina: https://volkswagen-newsroom.gomexlive.com/?lang=en

1) Vozidlo není dosud v Evropě nabízeno k prodeji.