Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Rozumím

Tisková konference Volkswagen na Shanghai Auto Show 2019

15.04.2019

Tisková konference značky Volkswagen na Shanghai Auto Show 2019 bude v úterý 16. března živě přenášena v čase od 03:20 SEČ.

 

Internet:

Německy: http://volkswagen.gomexlive.com/vw_live_pk/?lang=de
Anglicky: http://volkswagen.gomexlive.com/vw_live_pk/?lang=en

Zde můžete ŽIVĚ sledovat tiskovou konferenci značky Volkswagen na Shanghai Auto Show 2019. Naleznete zde i kód pro stream na vašem webu. Tisková konference bude přenášena ve dvou jazycích.

 

Satelitní televize:

Evropa / Střední východ - live HD vysílání

Datum: 16. dubna 2019
Čas: 03:20 SEČ/01:20 GMT

Vysílání startuje cca v 03:10 SEČ/01:10 GMT

Satelit: EUT 12 WB
Transpondér (digitální): F01 Ch. C
Kmitočet: 12.511,000 MHz
Polarizace: Y
Video Std: 1080i/50 Hz PAL
Audio kanály: kanál 1: angličtina (IT), kanál 2: čínština
Modulace: DVB-S2 / 8 PSK
Přenosová rychlost: 7.2000 Msymb/s
FEC: 3/4
MPEG: 4:2:0 / MPEG4
Šifrování: bez šifrování