Pro co nejlepší webový zážitek
Tyto webové stránky používají cookies tak, aby umožnili co nejpříjemnější uživatelský přístup. Pokračováním v používání těchto našich webových stránek souhlasíte s používáním našich cookies (nezbytných základních cookies). Cookies podléhající povinnému schválení (analytické soubory cookie, funkční soubory cookie, soubory cookie pro osobní obsah) budou nastaveny až po jejich aktivaci. Pokud souhlasíte s používáním cookies, naši partneři (poskytovatelé cookies a IT služeb) zpracují Vaše identifikační údaje. Za tyto webové stránky a soubory cookie odpovídá společnost Porsche Česká republika s.r.o. Další informace o použitých cookies a jejich deaktivaci naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.

30.4.2020 Volkswagen prodlužuje na celém světě záruku na nový vůz i prodlouženou záruku o tři měsíce

Značka Volkswagen osobní vozy prodlužuje dobu záruky na nový vůz o tři měsíce. Nové opatření platí pro všechna vozidla, vyrobená v Evropě nebo pro evropský trh, jejichž dvouletá záruka na nový vůz nebo prodloužená záruka končí v období od 1. března 2020 do 31. května 2020. Záruky se prodlužují na dobu tří měsíců od vypršení platnosti původní záruky na nový vůz, resp. prodloužené záruky.

• Prodloužení záruční lhůty kvůli koronavirové pandemii

• Volkswagen vychází vstříc zákazníkům, kteří nemohli nárokovat záruční plnění kvůli uzavřeným servisům

• Celosvětová platnost pro všechna vozidla vyrobená v Evropě a pro evropský trh

• Šéf prodeje Jürgen Stackmann: "V této výjimečné situaci nabízíme našim zákazníkům bezprostřední pomoc bez byrokratických překážek."

"Vzhledem ke koronavirové pandemii je na celém světě i nadále uzavřen velký počet autorizovaných servisů. Mnoho našich zákazníků proto nemohlo včas uplatnit svůj případný nárok na záruční plnění," říká Jürgen Stackmann, člen představenstva značky Volkswagen osobní vozy, odpovědný za prodej, marketing a poprodejní služby. "Máme radost, že můžeme našim zákazníkům nabídnout bezprostřední a nebyrokratické řešení v podobě tříměsíčního prodloužení záruky."

Volkswagen osobní vozy vychází tímto jednorázovým opatřením dobrovolně vstříc zákazníkům ve výjimečné situaci způsobené pandemií onemocnění Covid-19. Opatření platí na celém světě pro všechna vozidla, která byla vyrobena v Evropě nebo pro evropský trh.